Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Ervaring: Gebonden en toch een gigolo boeken

Soms, zomaar, even tussendoor vind ik het leuk om een woord in te toetsen in google. Een woord wat zegt wat ik op dat moment voel. Zoals ‘blij’ of ‘rusteloos’ of ‘enthousiast’ en dan is het wel eens verrassend wat je dan te lezen krijgt of waar je terecht komt.

Vandaag besloot ik om het woord ‘gigolo’ in te toetsen, niet geheel doordacht maar wel geboren uit een algemeen gevoel van onvrede. Onvrede over mijn seksleven… Ik heb een hele lieve man en we hebben het fantastisch samen, maar op seksueel gebied liggen wij niet op één lijn. Inmiddels alweer ruim 22 jaar bij elkaar en ik zou niet anders willen.

Maar de onmacht wordt steeds groter, het wegdrukken van mijn seksuele verlangens groeit alleen maar. In het verre verleden ben ik wel eens vreemd gegaan, een fase waarin beslist zou worden of we wel of niet verder zouden gaan met elkaar. Dit bracht meer rusteloosheid en verdriet dan genot. Bovendien ga je dan respectloos met elkaar om want het is bijna onvermijdelijk dat het een bekende is. Nog steeds sta ik achter mijn beslissing, nl. dat ik voor mijn liefje gekozen heb. De keiharde afspraak dit nooit meer te doen is prima vol te houden als dit is wat je duidelijk afspreekt met jezelf.

Inmiddels is mijn 48 ste verjaardag in aantocht en heb ik een burn-out achter de rug. De rust keert terug en zo ook mijn intense lustgevoelens. In de loop der jaren ben ik een ster geworden in masturberen en dat is goed. Je leert goed je lichaam kennen, je kunt de wildste fantasieen hebben en je creëert je eigen droomwereld. Maar steeds meer ging ik mij erna heel erg leeg voelen. Ja, je wordt ouder met alles wat daarbij hoort, dat is helemaal oké voor mij, op één ding na….zal ik dan nooit meer bemind worden zoals ik bemind wil worden? Is dit het nu voor altijd?? Ik verlang zo naar ‘samen genieten’…

Dit gevoel werd sterker en sterker en mijn grootste angst groeide: dat ik weer vreemd zou gaan… Door mijn eigen bedrijf heb ik veel contact met mannen. En geloof me, mannen zijn zoveel makkelijker om -getrouwd of niet getrouwd- te proberen je te verleiden. Gelukkig ben ik altijd duidelijk geweest en het spanningsveld is aardig verlaagd. Toch….ik vertrouwde mijzelf niet meer.

Goed, ik typte dus het woord ‘gigolo’ in. Je komt uit bij verschillende sites met artikels en gigolo’s. Erg leuk om te lezen, erg lekker om te lezen, en ik blijf lezen, met name de site van Rene, heeeerlijk al die referenties en ik merkte dat ik een gevoel van jaloezie kreeg dat deze vrouwen al zo’n fantastische ervaring achter de rug hadden. Het gevoel groeide en groeide, niet in termijn van dagen maar in termijn van minuten. Zou dit de oplossing zijn voor mij?

Want ja…ik heb een eigen bedrijf en een fantastische relatie dus ik heb veel te verliezen. Uitermate belangrijk dus dat het een zeer betrouwbaar persoon is. Ook merkte ik, dat dit minder respectloos voelde dan vreemdgaan. Hij kent mijn partner niet, het is duidelijk waarvoor ik kom en er zijn geen emotionele verwikkelingen achteraf.

Terwijl deze gedachtes door mijn hoofd dwarrelden merkte ik dat ik al aan het typen was, ja, al aan het schrijven was naar Rene!! En voor dat ik het wist had ik email-contact met hem. Het voelde bevrijdend en het leuke van email is dat je meer durft te zeggen.

Zoals beloofd krijg je na het eerste contact foto’s toegestuurd en wat heerlijk als je dan zo’n lachende, charmante man ziet die je fantasie prikkelt. Ik raakte helemaal opgewonden en voordat ik het wist begon ik hem mijn wensen/fantasieën te e-mailen. Tja, en dan is de verzendknop zo aangeklikt. Eenmaal weer bij zinnen schaamde ik me, oef! De lust kwam eruit en het liefst wilde ik mijn emails ongedaan maken!!! Gelukkig kreeg ik een geruststellende lieve email van Rene terug, dat het helemaal goed was, mijn ontwaken en lustgevoelens mochten er zijn en hij ging hier heel respectvol mee om.

Ik was verbaasd over mijzelf dat ik zeer intieme wensen kenbaar maakte aan een nog totale vreemde… Maar misschien juist daarom?! Geen lading of je wel of niet goed overkomt, geen lading of je dit wel kan vragen en of dit de verhouding verstoort. Nee, want Rene is er voor jou en hij is een man met veel ervaring en kunde als ik de referenties mocht geloven. De afspraak werd gemaakt.

Helaas moest ik nog geduld hebben voordat de datum uiteindelijk in zicht kwam. Natuurlijk spelen dan vele onzekerheden door je hoofd, ‘hoe zou het zijn, na zoveel jaar met een andere man? Is het niet erg dat ik wat ouder ben?’. Regelmatig stond ik te draaien voor de spiegel, je gaat jezelf ineens heel kritisch bekijken, nee natuurlijk, ik ben geen 20 meer… Het hielp om tegen mezelf te zeggen hoe ik het zelf zou zien. Nou…ik zou zelf liever hebben dat iemand zich bij mij zou kunnen laten gaan dan dat iemand er perfect uitziet. Hiermee praatte ik mezelf moed in en ook met al mijn onzekerheden kon ik terecht bij Rene. Soms heb je dat extra steuntje even nodig en helpt het om het te benoemen. Moeiteloos veegde Rene al mijn onzekerheden van tafel, ondanks dat hij niet eens wist hoe ik eruit zag. Heel mooi….

Nu nog een alibi… Ik ga op pad. Een dag vol met klanten ingepland en daarna zgn. uit met mijn vriendin, dan vallen de paar verloren uren niet op voor thuis, verloren uren die voor mij de kostbaarste uren in mijn dag zo niet mijn seksleven zouden worden.

Na een ochtend en middag heen en weer rennen, moest ik inderdaad rennen voor de afspraak met Rene. Nee, ik had die dag geen tijd voor de voorpret en was helemaal in mijn hoofd en niet in mijn lijf. Gelukkig had Rene alles voor mij geregeld, het hotel, kamernummer via sms en zelfs hoe ik rechtstreeks naar de kamer toe kon lopen….volledig anoniem.

Nadat ik de auto geparkeerd had, snel lopend door de gang, voelde ik mijn hart bonzen en schoten er teveel gedachtes door mijn hoofd, ‘weet je…. ik ben niet eens opgewonden meer, voel alleen maar spanning, het is niet meer echt nodig, waarom zou ik het risico lopen, etc’.

Maar mijn stelling is altijd; liever een foute beslissing dan geen beslissing dus ik blijf doorlopen. Ik arriveerde bij de deur, tilde mijn hand op, maak een vuist om te kloppen en ik hoor geklop, nee…niet van mijn hand, want die zweeft nog steeds een paar centimeter boven de deur, nee, het is mijn hart. Mijn hart gaat zo tekeer en ik krijg mijzelf niet meer rustig. Ineens, in een onoplettend moment, voel ik mijn vuist toch op de deur kloppen….

De deur gaat open en een lief lachende, aantrekkelijke man geeft me een warm welkom en laat me binnen. Het licht is gedimd, er branden kaarsjes, en het ruikt aangenaam. Vanaf de eerste minuut laat hij mijn wensen in vervulling gaan, dus ik vlei me in zijn armen en houd hem innig vast. Oh wat voelt hij lekker, wat ruikt hij lekker.. Ik gaf hem niet eens de kans om mijn vest aan te nemen. We houden elkaar stevig vast en nog steeds klopt mijn hart, heel heftig en Rene benoemt het. Een heerlijke stem die lief tegen mij praat.

Mijn hart gaat vlekkeloos over in het bonzen van spanning, naar bonzen van opwinding. Ooooh wat een heerlijke man om vast te houden. Hij heeft de gave om je opgewonden en rustig tegelijk te krijgen. Ik druk me tegen hem aan en hij tegen mij en ik voel ook zijn heerlijke opwinding. Nog steeds mijn vest aan en inmiddels helemaal oververhit, frommel ik het zo snel mogelijk uit, terwijl ik het contact met hem niet wil verliezen. Onze heupen drukkend tegen elkaar en om het allemaal zo goed mogelijk te voelen, zet hij me tegen de muur. Ik voel mij heerlijk licht in mijn hoofd en voel steun van de wand zodat ik niet omval van opwinding als hij langzaam mijn bloesje open knoopt. Mijn BH had ik thuis gelaten want dit was mijn fantasie. Snel ademend stond ik daar steunend tegen de muur met mijn bloesje helemaal open, mijn borsten bloot en klaar om te ontvangen…

Even was ik toen ik al mijn wensen naar Rene had geschreven bang dat het dodelijk zou zijn voor de spontaniteit en spanning, het is tenslotte ook leuk om verrast te worden. Maar niets is minder waar, want Rene weeft je wensen perfect in een mooi verloop van seksuele en sensuele spanning en alles voelt natuurlijk….het gaat zoals het moet gaan. Details, volgorde, tijd.. Ik kan het niet meer precies vertellen omdat het één golf is van genot waarin alles door elkaar heenloopt en ook niet meer bestaat. Het enige wat nog bestaat is genieten….

Leunend tegen de muur, met mijn bloesje open, happend naar adem, voel ik zijn handen, zijn mond, zijn tong…waanzinnig!!! Mijn hoofd bestaat niet meer, alleen nog maar mijn lijf. Ik laat alles los en mijn fantasie en werkelijkheid gaan verder, ik voel zijn handen aan mijn schouders die mij direct en krachtig naar beneden duwen en ga op mijn knieën. Met trillende vingers maak ik zijn riem los, zijn broek los en verwijder alles wat in de weg zit en druk mijn mond tegen zijn heerlijke harde pik. Ik voel zijn stevig gespierde billen en ga helemaal op in het pijpen. Mijn tong onderzoekt iedere vorm…..zo hard, zo stijf dat hij helemaal strak tegen zijn buik aan staat en ik hem echt stevig beet moet nemen om hem helemaal in mijn mond te kunnen nemen. Een heerlijke pik die mij straks enorm gaat verwennen. Ik word geiler en geiler en kan niet meer wachten en Rene voelt, voelt wat ik nodig heb. Met een opwindende directheid legt hij me op het bed neer, duwt mijn knieen omhoog en met kracht schuift hij me aan mijn bovenbenen naar hem toe. Enige gedachte die ik nog heb is ‘neem me’! Oh Jaaaaa, Rene neem me!!’. En ja, Rene leest gedachten en ik voel zijn heerlijke stijve pik helemaal naar binnen glijden, diep, hard en geil. Hij geeft mijn kutje de kans om iedere sensatie te voelen en houdt hem even stil, diep in mij….. god wat geil!!!

Na deze golf van geilheid begint hij heerlijk te bewegen, ik voel zijn lichaam helemaal over mij heen, houdt mij vast en neukt me…neukt me zo lekker dat ik al sneller dan ik gewend ben overga in een heerlijk orgasme, één van de vele die nog gaan volgen. Ik geniet dat ik volledig de controle kwijt ben, hij bepaalt wanneer ik klaarkom, hij weet mij precies te raken. Zijn ritme, zijn stoten, de afwisseling….heerlijk gevuld…onbeschrijflijk lekker word ik genomen.

Dan laat hij zijn pik uit mijn kutje glijden en voordat ik bij kan komen, voel ik zijn stevige handen aan mijn benen, tilt hij mijn heupen in een bepaalde stand en begint mij ongelooflijk lekker te vingeren, zo heftig, zo geil en hij raakt plekken die ik zelf nog nooit gevonden heb. Het voelt zeer intens, volledig ‘out of control’ en ik kom spuitend klaar. Ik ben nat, drijfnat, neem een hap adem, voel me weer op het bed glijden waarna ook zijn heerlijk pik weer naar binnenglijdt en hij me weer heerlijk neukt. De wereld bestaat niet meer, ik kan alleen maar kreunen, hijgen, genieten en hij stoot me van het ene orgasme naar het andere..

Na deze onstuimige kennismaking, die achteraf nog maar het begin bleek, kwam er een pauze en wel in de vorm van een heerlijk massage. Nog nagenietend en bijkomend van alle orgasmes en nieuwe ervaringen, liet ik me heerlijk verwennen door zijn zachte, tedere strelingen en masserende handen. Zoooooo ongelooflijk lekker en bijzonder. Je lichaam is dan zo gevoelig en voelt alles in het kwadraat. Zachte muziek op de achtergrond, kaarsjes….alles zo perfect. Deze uitgebreide, ontspannende massage ging moeiteloos over in een erotische en body to body massage. De grenzen waren zoek en ik kon niet anders dan weer helemaal opgewonden raken.

Liggend op mijn rug voelde ik Rene naar beneden glijden.. Hij spreidt mijn benen en voor het eerst sinds jaren voel ik een tong mijn clitje strelen. Oh Rene, echt…zo intens allemaal. Zelf heb ik een heftige trilling nodig, in de vorm van een speeltje, wil ik clitoriaal klaarkomen, maar Rene wist duidelijk wat hij deed en ik kon het wel uitgillen van genot. Oh ik kan het allemaal niet meer bevatten, alles is zo heftig, zo lekker, zo spannend, zo geil en ik laat me helemaal verwennen, ik laat me helemaal gaan. Alles komt als een tsunami over me, hij blijft me verwennen met zijn handen, zijn pik, speeltjes, alles door elkaar en ik, ik raak helemaal van de wereld en de orgasmes zijn niet te tellen want je kunt helemaal niets meer dan alleen maar genieten, kreunen, hijgen en zijn naam roepen. Het werd één grote ontdekkingsreis van nieuwe ervaringen waarvan ik de details niet eens ga noemen…

En daarna liggen we heerlijk in elkaars armen na te genieten, bij te komen en voel ik mij heerlijk op mijn gemak en we praten. Ik voel me heerlijk voldaan. Ik heb vooraf veel gefantaseerd, maar dit is zo intens, dat kun je niet eens fantaseren. Hoe vaak ik wel niet gedacht heb tijdens het masturberen en fantaseren, ‘ach…maak je niets wijs, er is geen man die je dit kan geven’. Maar bij Rene krijg je zelfs zoooveel meer….

Langzaam voelen we onze lichamen weer bijkomen, weer wakker worden, weer meer dan wakker worden. Ik voel opwinding, opwinding bij de gedachte dat hij toch mijn voorzichtige wens (waar ik hem over geschreven had en wat uitliep op een ja-nee verhaal) in vervulling laat gaan….

Ik kus en streel zijn prachtig gespierde lichaam wat mijn enorm opwindt en neem zijn pik mijn mond, die pik die mij zo enorm kan bevredigen en Rene zegt me wat hij gaat doen. Ik voel hoe ik nog gepassioneerder ga pijpen en geniet. Alles wat via de email soms te spannend leek, daar wacht ik nu ongeduldig op: anaal genomen worden, ja, nu helemaal niets liever dan dat deze man al mijn gaatjes vult, niets liever dan dat juist hij mij inwijdt in het anaal vrijen.

Hij legt me op mijn rug en bereidt mij voor op een nieuw avontuur. Zachtjes voel ik zijn vinger naar binnen gaan met veel glijmiddel. En niet alleen zijn vinger, maar ook het enigszins koele glijmiddel voelt ongeloof lekker in mijn kontje. Zo nieuw, maar zo spectaculair en spannend. Hij voelt mijn ontspanning en dat het goed gaat, en vraagt ook of het goed gaat. Ja het gaat goed, het gaat zelfs heel erg goed. Hij legt een kussen onder mijn kontje, duwt mijn benen omhoog en drukt zijn pik tegen mijn kontgaatje, zachtjes drukt hij, zachtjes glijdt hij erin, steeds verder, tot hij helemaal diep in mij zit, naar mij kijkend of het goed gaat. Zo zacht, zo hard en teder tegelijk, maar zo intens….

Hij geeft me de kans om te wennen, en dit was nodig, een opwelling van pijn komt over me heen, alsof mijn lichaam zich plots realiseert dat er iets groots en hard in mijn kontje zit. Na de geruststellende woorden van Rene dat ik dit even moet laten gaan, laat ik ook deze pijn toe. Ik merk hoezeer ik hem vertrouw en hoezeer ik me helemaal op mijn gemak voel bij hem. Ik kijk hem aan en ineens is daar een onbeschrijfelijk gevoel.. De pijn gaat over in een overweldigend lekker gevoel, alsof ik een heftige shot drugs krijg wat door heel mijn lichaam stroomt (niet dat ik ooit drugs gebruikt heb, maar ik kan het niet anders beschrijven). Ik voel me licht in mijn hoofd, stijg op en ervaar het lekkerste genot ooit! Ik hoor mijn stem in de verte roepen, “neuk me!”, en laat me heerlijk anaal nemen.

Het is een sensatie die ik niet kan plaatsen en die ik ook nog nooit eerder heb meegemaakt en ik weet alleen dat het ontzettend super geil en lekker is!! Ik wilde anaal meemaken omdat het mij een mentale bevrediging zou geven; genomen worden in alle gaatjes, je volledig overgeven. Maar het is zoveel meer. Lichamelijk is het zo intens, zo bevredigend en het deed het vuur in mij ontbranden. Ik voel hem in mij stoten en het is zoooo lekker, alsof heel mijn lichaam geneukt wordt, ik voel mij hemels, ik voel mij opstijgen en ik kan niet anders dan gigantisch klaarkomen. Het is zelfs zo heftig dat ik spuitend klaarkom! Ik voel het nat langs mijn inmiddels gevoelige lipjes lopen, langs zijn pik, stotend naar binnen, iets wat mij weer zo enorm opwindt waardoor ik nogmaals een orgasme krijg.. Happend naar adem van deze overweldigende ervaring siddert mijn lijf na.

Ik voel me ontmaagd, ik voel me heerlijk genomen en ik voel me de gelukkigste vrouw ter wereld. Voorzichtig glijdt hij weer uit me, ik was me en kruip helemaal bij hem weg, zalig!!!! We praten en benoemen het bijzondere moment. Ja, Rene heeft de gave om je heel bijzonder te laten voelen en je te lezen en hij gaat alleen zover als jij het wilt. Hij luistert naar jouw lichaam, wat het aangeeft zonder het te hoeven zeggen en zal daarin nooit een grens overschrijden.

Maar de middag is nog niet afgelopen. Hij gaat door met verwennen met als climax: samen klaarkomen. Hij ligt, ik zit voor hem. Hij weet mijn lichaam perfect te positioneren waardoor ik makkelijk zit, voel zijn vingers naar binnen gaan en ik trek zijn pik af. Samen in een heftig ritme bewegen we en komen beiden spuitend klaar. Zo mooi, zo samen genieten… Ik realiseerde me dat ik nog nooit een man had afgetrokken en genoot dat alles zo vanzelf en natuurlijk gaat. Alles klopt, alles mag er zijn..

Alles bij Rene voelt natuurlijk, goed en ongelooflijk opwindend en fijn. We liggen nog wat na te genieten en ik realiseer me dat het al laat is en dat ik moet gaan. Ik ga even alleen douchen, en nog een licht gekreun ontsnapt mij terwijl ik mijn handen over mijn heerlijk genomen lichaam laat glijden. Geen plekje is onbemind gebleven. Het voelt alleen maar goed…

Eenmaal terug in de kamer had Rene zich al aangekleed en we kletsen nog wat om het geheel een goed einde te geven. Onder het kletsen pelt hij de mandarijntjes die ik voor ons had meegenomen en eet ze allemaal op. Ik had het nodig na zo’n spetterende vrijpartij. Ik kwam voor de seks, maar Rene gaf mij zoveel meer, ik kwam voor de seks maar moeiteloos krijg je er intimiteit erbij.

Eenmaal thuis blijkt mijn verhaal nog niet afgelopen. Aangezien ik net uit een burn-out situatie kwam en mij nog niet helemaal stabiel voelde blijkt dat ik ook daarin veel gewonnen had. Ik straalde weer, voelde me zelfverzekerd en voelde me weer weerbaar in ieder opzicht. Ik heb mij volledig kunnen ontladen.

Ik zit naast mijn liefje op de bank en streel zijn wang. Hij kijkt me aan zegt verwonderd, “wat doe je dat lief?”. Ik glimlach terug. De seksuele frustratie is verdwenen. Hij mag zijn wie hij is en ik mag zijn wie ik ben. Ik kan weer zacht en teder voor hem zijn en mijn boosheid is weggeëbd, het is goed zo, en geen man die mij nog kan verleiden, het gevaar is geweken. Het is mijn geheim, niemand hoeft het te weten, niemand hoeft het te veroordelen, het is wat is…..

En weet je, al zou ik vrijgezel zijn, weet dat ik Rene dan alsnog zou boeken, want zo’n vrijpartij moet je jezelf gunnen, weten hoe mooi en lekker het kan zijn. Uren in het paradijs vertoeven, hoe fantastisch is dat! Rene is het mooiste cadeau dat een vrouw zichzelf kan geven. Mijn glimlach verdwijnt niet meer van mijn gezicht en ik ben zeer dankbaar voor deze herinnering, waar ik ieder moment naar terug kan gaan…

L.