Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Glossy ‘Vrouw Magazine’

Hieronder de uitgeschreven tekst van het (vervolg)artikel ‘Gigolo René heeft mij ‘aan’gezet‘, dat verscheen in de glossy ‘Vrouw Magazine’, het supplement van ‘De Telegraaf’. Door Daphne van Rossum.

Iedereen kan zich er nog wel één herinneren: een verhaal uit VROUW magazine dat je geraakt heeft, je niet meer loslaat. Omdat je jezelf erin herkent of omdat je er je juist over verbaast. Hoe zou het nu, zoveel maanden of jaren later, met die ene vrouw gaan? Deze week: Lisanne. Na een slecht huwelijk en ruim tien jaar zonder seks trok zij de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met een gigolo. We spraken Lisanne in juli 2014. Hoe is het nu met haar?

Lisanne: “Gigolo Rene heeft mij ‘aan’gezet”

Lisanne woont in een gewone buurt, in een gewone stad. Maar achter haar voordeur gaat een een niet zo gewoon verhaal schuil. Haar buren weten niks van de avonturen die deze dame heeft beleefd en dat wil ze graag zo houden. Wel wil ze nog een keer haar verhaal doen, om ’andere vrouwen te inspireren’, omdat ze zelf een ontzettende goede ervaring heeft gehad met ’haar’ gigolo René.

Lisanne is een vrouw van middelbare leeftijd. Ze heeft een stevig postuur, zit zichtbaar goed in haar vel, ziet er smaakvol gekleed uit. Ze straalt één en al pragmatisme, levenslust en plezier uit. Dat is wel anders geweest, vertelt ze. “Ik heb heel lang in de overlevingsstand gestaan: Mijn gevoel was volledig uitgeschakeld. Dat heeft tot drie jaar na mijn scheiding geduurd. Toen heb ik die actie met die gigolo ondernomen, dat heeft mijn gevoel weer aan gezet.”

Ze laat een foto zien van een vrouw. “Dat ben ik vlak na de scheiding”, zegt ze. Je herkent haar in de foto bijna niet terug. De vrouw die ze ooit was en de vrouw die ze nu is, dat zijn twee heel verschillende types. De één mat, de ander bruisend.

Goede flow

“Als je ’uit’ staat realiseer je je dat helemaal niet. Ik ben na René in een goede flow terecht gekomen, mannen, werk en het gewone leven. Ik heb mijn vaste baan opgezegd en ben met mijn eigen bedrijf aan de slag gegaan. Ik ben echt in mijn kracht gekomen (mede) door hem. Ik heb het vertrouwen dat ik het ga redden. Ik ben ook gaan daten, ben zelfs naar een speeddatingevent geweest, ik vond dat overigens vreselijk, maar heb wel lol gehad met mijn vriendin. Ik heb nu een man ontmoet waar ik af en toe mee uit eten ga. We zien elkaar dit weekeinde weer. Voor ik naar René ging, durfde ik helemaal niet te daten. Laat staan dat ik iemand in de kroeg durfde aan te spreken. Mijn zelfvertrouwen was compleet weg. Ik zat niet lekker in mijn vel en vond mezelf te dik. Ik dacht niet dat er iemand zou zijn die mij aantrekkelijk zou vinden.”

Vaginisme

“Nooit ben ik bang geweest verliefd te worden op René. Ik zie het als een dienst, misschien wel iets therapeutisch. Hij ontvangt verschillende soorten vrouwen, gewoon vrijgezelle, met vaginisme, of vrouwen die zoals ik, al lang geen seks hebben gehad. Of die zelfs nog nooit seks hebben gehad. Ik ben door hem echt wakker geworden. Qua kosten vond ik het wel meevallen. Het is iets van 150 euro en René neemt ruim de tijd voor je, rond de 3 uur. Er was geen tijdsdruk. Hij vindt het leuk en het geeft hem voldoening om vrouwen te verwennen.”

“Op zijn site staan geen foto’s, maar toen ik eenmaal met hem af ging spreken heeft hij er op verzoek wel eentje gestuurd. Hij is niet direct mijn type. Ik val op langere mannen, René is ietsje groter dan ik. De reden dat ik terug ben gegaan is dat ik van hem wilde leren, hoe je met mannen om moet gaan. Ik heb nooit behoefte gehad aan een andere gigolo.”

“Als ik maar een paar vrouwen over de drempel kan trekken, die maar een fractie van het plezier zullen hebben dat ik heb gehad, dan is mijn missie al volbracht.”