Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Tantra massage

Beminnen is een vorm van kunst…………

Een prettig, ongeremd seksleven is voor veel vrouwen niet vanzelfsprekend. Sleur, slechte seksuele ervaringen, seksueel misbruik, verlegenheid, vaginisme en moeite met het krijgen van orgasmes, zomaar een paar oorzaken waardoor zoveel vrouwen niet of nauwelijks de kans hebben om fijne erotiek te ervaren.

Vrouwen die geen problemen hebben met erotiek weten bovendien vaak niet dat er nog veel meer is om van te genieten. De meeste vrouwen vinden het een erg opwindende gedachte een keer te vrijen met een ervaren MALE ESCORT. Een man die wéét hoe hij een vrouw zich weer op en top vrouw kan laten voelen. Ik beschik over de gave een vrouw (opnieuw) van erotiek te laten genieten. Voel je weer begeerd!

Het voorspel van ‘TANTRISCHE MASSAGE’ is enerzijds volledig ontspannend en anderzijds erotisch prikkelend. Je hoeft niets te doen. Je ontvangt uitsluitend. Een heerlijk gevoel van welbehagen. Tijdens intiem samenzijn leidt dit vervolgens tot een zodanig prettige gemoedstoestand dat de meeste vrouwen een orgasme bereiken als nooit tevoren.

(G-SPOT) ORGASME

Een orgasme is voor lang niet alle vrouwen ‘normaal’. Veel vrouwen lukt het niet of moeilijk om tot een orgasme te komen door/tijdens penetratie. Dit geldt ook voor een G-spot orgasme (squirten/vrouwelijke ejaculatie), iets waar veel vrouwen alleen maar eens wat over hebben gelezen. Ik laat je dit opwindende gevoel van klaarkomen intens ervaren.

GIGOLO BOEKEN

Hoe zou het zijn een paar uur met een ervaren gigolo te genieten van deze lichamelijke sensaties? Voor de meeste vrouwen zal dit nooit werkelijkheid worden……………….maar hoe zit het met jou?

Wees niet bang om het initiatief te nemen! Wat is het ergste dat kan gebeuren? En denk eens diep na, wanneer was de laatste keer dat je intens genoot van erotiek? Misschien is het al een tijdje geleden, misschien is het zelfs nog helemaal nooit gebeurd. Het leven is kort; zou het niet zonde zijn om zo’n ervaring aan je voorbij te laten gaan?

Zie het als goede self-care. Vooral ook omdát je al goed voor jezelf zorgt, toch? Je let bijv. op je voeding, je doet aan sport, gaat naar de kapper, de schoonheidsspecialiste, de wellness en de sauna en je doet al zoveel andere dingen voor jezelf. Gelukkig is afspreken met een gigolo tegenwoordig steeds minder een taboe en maar liefst de helft van alle vrouwen van vandaag bestempelt het zelfs als slim, modern en verstandig (bron: singlessite).

Deze intense afspraak duurt ca. 3 uur en is naast lekker ook nog eens gezond voor lichaam en geest. Je verbrandt door goede seks ongeveer evenveel calorieën als wanneer je 10 km hebt gelopen. Na heerlijke aanraking en bevrediging razen gelukshormonen door je lichaam.

EMOTIES

Toch kan het ook gebeuren dat er tijdens ons veilige samenzijn emoties om de hoek komen kijken en er tranen vloeien. Wat we doen is natuurlijk heel intiem en het kan veel losmaken en dan kan dit gebeuren. Ik schrik er niet van en je kunt er zeker van zijn dat ik je met respect, liefde en warmte zal behandelen.

Goede seks, een intens orgasme en gewenste fysieke aandacht zorgen ervoor dat er in je lichaam oxytocine, endorfine en oestrogenen vrijkomen, waardoor je het gevoel krijgt dat je zowel mentaal als fysiek de hele wereld weer aankunt. Je gloeit en straalt en de hele mix zorgt voor meer zelfvertrouwen en een positieve houding in het leven. Een prachtige staat van zijn!

Gun jezelf het plezier en de ervaring. Je bent in het dagelijks leven druk met presteren, verantwoordelijkheden, verplichtingen, stress en nog veel meer ‘moeten’. De boog kan niet altijd gespannen staan.

Zeg tegen jezelf dat je mag genieten van je eigen seksualiteit!