Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Seksuele energie

Een heerlijk hoogtepunt. De climax, die piek die je even of langdurig boven jezelf doet uitstijgen. Geniet van je opwinding en voel weer dat je leeft! Laat je meevoeren op de golven van genot en verwondering en ervaar uitsluitend positieve energie!

SEKSUEEL GELUK = DE KERN VAN LEVENSGELUK

Vrouwelijke seksualiteit, het seksuele ‘kunnen’ van vrouwen, neemt toe met de jaren, dit in tegenstelling tot dat van mannen. Hoe rijper een vrouw, hoe spectaculairder haar fysieke sensaties en orgasmes kunnen zijn.

“Door de jaren heen kon ik geen orgasme krijgen. Ik vond het niet belangrijk, maar nu weet ik wel beter. Een orgasme is wél belangrijk en het is zeker de moeite waard om alles te proberen om het te ervaren.”

ORGASME WORKSHOP

Het wordt vrouwen vaak aangewreven dat sleur en een routineus seksleven binnen een relatie aan hen ligt. Ze missen passie in hun leven, willen hun partner niet verlaten, maar ervaren wel een gemis. Hoe zou het zijn……om eens verwend te worden door een GIGOLO die precies weet wat hij doet…?

Schouders naar achteren, kin omhoog en borsten vooruit! Weg met de sleur. Is dit alles? Waar is het plezier gebleven?! Na één afspraak met mij is de seksuele en erotische relatie met jezelf (en je partner) weer zo goed als nieuw. Het ervaren van goede seks geeft je relatie en de erotiek in je leven een boost!

Ook kennen veel vrouwen hun eigen lichaam niet zo goed als ze denken. Het lichaam is voor velen een bron van onzekerheid en voor sommigen zelfs een beetje eng en een bron van schaamte. Zonde! Wat een verspilling!! Zet die negatieve ideeën opzij. Je bent mooi zoals je bent en je hebt alle recht van de wereld om te genieten van je eigen lichaam en erotiek, zonder die nutteloze ballast.

Tijdens onze afspraak hoef je helemaal niks te doen, je hoeft alleen maar te ontvangen. Ik laat je ontspannen en genieten. Geen verplichtingen, geen gedoe en verwachtingen.

VOELEN: EEN WELDAAD VOOR LICHAAM, GEEST EN ZIEL

Goede seks zorgt voor een verhoging van levenslust en energie en vermindering van stress. Laat het ‘denken’ los en omarm ‘voelen’. Geniet van aanraking en de lichamelijke sensatie die het teweeg brengt, absorbeer het gevoel en laat je hele lichaam ontspannen met een daverende climax. Je bent nadien helemaal zen en rozig, waarna je het gevoel hebt dat je de hele wereld weer aankan. Voel je weer vrouw en begeerd. Een heerlijke seksuele ervaring geeft een boost aan je zelfvertrouwen.

OUT OF YOUR COMFORT ZONE…………

Gewenst fysiek contact kan je enorm goed doen. We staan tegenwoordig allemaal veel te veel en te lang ‘aan’. Dat is niet gezond en onmogelijk vol te houden. Durf af en toe te ontspannen en…….los te laten. Veilig en betrouwbaar.

……………IS WHERE THE MAGIC HAPPENS

Hoe avontuurlijk ben je nog? De grootste spijt die vrouwen op hun sterfbed hebben, is dat ze niet trouw zijn gebleven aan zichzelf en dat ze zich hebben laten leiden door alles en iedereen……..behalve door hun eigen verlangens. Laat het zover niet komen!