Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Gigolo Rene Boeken

Je kunt mij appen, mailen of bellen en je ontvangt zo snel mogelijk mijn reactie. Overwin je nieuwsgierigheid!

AFSPRAAK 

Trek je stoute schoenen aan. Het is eng, maar ook spannend en opwindend het contact te starten. Eerst even heen en weer appen, bellen of mailen voelt wel zo prettig. Of het uiteindelijk tot een afspraak gaat komen…..dat hoef je nu nog niet te beslissen. Wordt het weer een avond als alle andere? Of ga je een keer voor spanning en opwinding…

Wij kunnen bij jou thuis afspreken of in een hotel. Bij veel hotels kan dit bijvoorbeeld ook tussen 10:00 en 17:00 uur, door middel van het boeken van een ‘dagkamer’. Het is belangrijk dat ik je in alle rust en zonder tijdsdruk een aantal uren kan laten ontspannen en genieten.

Naast van dames, ontvang ik ook verzoeken van paren die het spannend vinden mij uit te nodigen voor een speelse en ondeugende avond. Een trio met een tweede man is een fantasie van bijna elke vrouw. Een fantasie die werkelijkheid kan worden met mij. Mannen vinden het ook heel opwindend om te zien hoe hun partner plezier heeft met een andere man.

Ik ben 100% heteroseksueel en in een trio ben ik alleen intiem met de vrouw. Ik heb echter geen moeite met de nabijheid van de man en zijn deelname in relatie tot zijn partner.
*Filmen en het maken van foto’s is niet bespreekbaar*

VEILIG

Minstens 80% van de vrouwen fantaseert wel eens over passie, seks en sensualiteit met een andere man. Deze fantasieën zijn normaal en heel gezond. Het omzetten van fantasie in realiteit kan echter veel gedoe geven en affaires lopen vaak niet goed af. Kies daarom voor een veilige oplossing. Ontmoet en ervaar mij, Gigolo René…..jouw geheim!

Voordelen van een afspraak met mij zijn:

  • geen gedoe met mannen achteraf
  • geen gedoe met jaloerse mannen
  • geen gedoe met partners
  • geen gedoe met bekenden
  • geen geroddel of exposure

CONTACT

Ik laat je veilig, anoniem en discreet genieten van heerlijke massages (en wellicht een beetje meer…..). In een ontspannen sfeer, zonder toestanden.

Voor informatie of het maken van een afspraak ben ik te bereiken via telefoon, WhatsApp, Signal of sms op +31 6 138 765 14 of via een mail naar info@gigolo-rene.nl of info@geniet.info

Liefs, René