Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Ik ben gigolo

Mijn naam is René. Ik ben 45 jaar. Woonachtig in het buitengebied circa 7 km ten oosten van Arnhem. Werkzaam als consultant in Duitsland.

Ik zie er goed en verzorgd uit. Heb een blanke huid. Mijn lengte is 1,78 meter; gewicht 75 kg. Ik sport; ben gezond en in goede conditie! Verzorgd gebit. Ik draag geen baard of snor. Heb geen tatoeages en/of piercings. Ik ben 2x gevaccineerd en heb de boosterprik gehad. Rook niet. Drink niet. Gebruik geen drugs. Ik heb geen oordeel over jouw guilty pleasures.

Ik ben beschaafd, voorkomend, gemanierd en integer. Heb gevoel voor humor. Ik heb 10 jaar lang parenclubs in binnen- en buitenland bezocht. In deze periode heb ik vele vrouwen mogen beminnen en van deze vrouwen heb ik veel complimenten over mijn wijze van “liefhebben” mogen ontvangen.

Het is jammer dat zo veel vrouwen nog zo weinig van erotiek hebben genoten. Try before you die: en ervaar hoe fijn een ‘GIGOLO’ kan zijn.

Ik ben geen directeurstype, geen macho, geen player; eerder zachtaardig en lief. Het geeft mij enorm veel voldoening jou te kunnen verwennen. Ik zal je attent en met alle respect, liefde en warmte tegemoet treden.
Ik verwen je zoals je wilt worden verwend.
100% safe en hygiënisch (condooms neem ik mee). Ik val alleen op vrouwen en niet op mannen.
Ik laat mij al vele jaren 2x per jaar bij de GGD controleren op soa’s en aids en heb nog nooit een geslachtsziekte (of erger) gehad.
Bij paren vindt zowel de man als de vrouw het spannend mij uit te nodigen (GIGOLO BOEKEN) voor een ondeugende avond (foto’s maken of filmen niet bespreekbaar).
Ervaar erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt.
Heb je vragen; stel ze allemaal.
Ik ben 100% discreet. Ik zal je ongevraagd nooit bellen of mailen.

Een afspraak kost € 150,-; duur ca. 3 uur.
Er is geen tijdsdruk. Mocht de afspraak uitlopen dan worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Bel/app 06 – 138 765 14 of mail info@gigolo-rene.nl.

Liefs,
René