Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Vaginisme

Ik heb afspraken met vrouwen die lijden aan vaginisme. Aanvullend op therapie bij de eigen therapeut proberen wij, stapje voor stapje, de weg naar lichamelijk contact te bewandelen.

Uiteraard gaat dit gepaard met vallen en opstaan, maar uiteindelijk met een hoopgevend resultaat.

Hoe vrouwen deze afspraken hebben ervaren lees je hieronder. De drempel om daadwerkelijk met mij af te spreken was voor al deze vrouwen enorm hoog.

Ik voel me zo niet vrouw, vreselijk!

Ik ben bijna 38, nog krap 2 maanden, de jaren hebben me ingehaald. Ik heb jaren mijn ogen gesloten en gedacht dat ik wel zonder warmte, liefde, seks en genegenheid kon, en dat dit nu eenmaal mijn lot is.

Door onzekerheid, trots en weet ik veel, de genen denk ik, heb ik me altijd afgesloten voor intimiteit. Ik heb een paar ervaringen waarbij ik niet intiem kon zijn met mannen en heb het zelf geanalyseerd van vaginisme (volgens mij is dit de enige juiste diagnose, helaas) tot aseksualiteit, tot weet ik veel.

Op de een of andere manier heb ik niks met vaginaal, ik voel het niet en ik sta er letterlijk en figuurlijk niet voor open. Ik voel me zo geen vrouw, vreselijk!!!! Ik heb enorme last van druk uit de omgeving, maar uiteraard ook van mezelf. Men snapt niet waarom ik niet ga daten en ik krijg het niet meer uitgelegd. Het enig feitelijke is dat ik een gelijkwaardige relatie wil, en die vind ik op deze manier nooit!
Ik dus googlen en vind de site van Rene; een mooie website, de inhoud spreekt echt enorm aan omdat ik na jarenlang verstoppertje spelen her en der herkenning vind.

Echt (snel) opgewonden raak ik niet met een man, die paar keer dat het is voorgekomen. Ik kan zelf wel een orgasme krijgen, maar met name vanwege het feit dat ik geen penetratie verdraag trek ik de conclusie dat ik niet (voldoende) opgewonden raak. Ik kan het ook allemaal niet verklaren, feit is dat ik niet kan ontspannen, maar waarom?! Ik weet het eigenlijk echt niet…. Het zit in mijn hoofd, blijkbaar een soort van mechanisme.

De dag na de afspraak:
Ik ben Rene dankbaar voor dit te gek mooie cadeau! Het moet allemaal nog even bezinken. Vanwege het feit dat het dus wel kan moet ik na minimaal 20 jaar (jeetje!!!) heel anders gaan denken over mannen en eventueel relatie(s), dat is raar… Alleen het feit al dat ik een stapje verder ben maakt me ook al ineens zelfverzekerder. Normaal gesproken vermijd ik zoveel mogelijk gesprekken over seks en was ik echt compleet allergisch voor het woord maagd en sloeg ik per definitie al rood aan, hahaha! Nu heb ik het gevoel dat dat niet meer hoeft, ook al is het nog een begin natuurlijk. Ik ben nog steeds helemaal blij! Dus….heel graag een vervolgafspraak.

Als ik twee weken later terug denk aan die eerste afspraak dan concludeer ik dat ik eigenlijk zo’n beetje van alles genoten heb, heel fijn en lekker allemaal. Het was allemaal nieuw voor mij. De massage was één groot feest (zeker het tweede deel). Ik vond de orgasmes met de G-spot heel lekker maar met stip bovenaan staan alle vormen van (natuurlijke) penetratie, natuurlijk omdat met name dat mijn enorme focuspunt is.

Ook zou ik zeker graag meer willen oefenen en te weten komen over wat mannen lekker vinden en hoe dat het beste te doen, dat kwam nog niet zo goed uit de verf bij mij, daar wil en moet ik nog heel veel in leren. Ik heb nu eigenlijk al zin in de volgende afspraak.

Twee weken later:
Ik ben nog steeds heel blij, en ja het voelt zeker zo dat de blokkade in mijn hoofd weg is! In de maanden erna heb ik nog twee afspraken gehad met Rene. Intiem zijn ging probleemloos en verliep heel natuurlijk. Ik heb de smaak te pakken!

En toen ging het mis.. Met een oud vriendje belandde ik thuis op de bank en van het een kwam het ander. Doel was uiteindelijk intiem maar dit lukte voor geen meter… Terug bij af? Twee weken later had ik weer met Rene afgesproken en intiem zijn verliep probleemloos.

In het daarop volgende half jaar heb ik nog vier keer met Rene afgesproken, waardoor mijn zelfvertrouwen inmiddels behoorlijk gegroeid was. In de tussentijd had ik mij zelfs al ingeschreven bij een datingsite. En de wonderen zijn de wereld nog niet uit! Ik heb een leuke man leren kennen. We hebben elkaar inmiddels een keer of acht gezien……enne, we hebben ontzettend fijne en lekkere seks. Het gaat keigoed en ik heb het vertrouwen…!

Gister besefte ik, terwijl ik met mijn date uit eten was, dat precies één jaar geleden mijn eerste afspraak met Rene had plaatsgevonden.
Nogmaals, het is niet uit te drukken hoe dankbaar ik hem ben!

Merel

The story of ‘Blossom’

‘Vaginisme support groep Nederland & België’

Jarenlang vanaf het moment dat ik mij kan herinneren lijd ik aan vaginisme.

Ik ben in de dertig en ja, nog steeds maagd. Ik schaam mij hier heel erg voor. Het is niet dat ik nooit iets geprobeerd heb, maar zelfs een vinger inbrengen doet al pijn. Heel lang heb ik gedacht: dit ligt allemaal aan mij. Ik heb vele psychologen en seksuologen gehad; sommigen waren goed, andere heel slecht – en ze hadden alleen maar een papiertje dat diploma heet.

Eén seksuoloog zei; “Jij hebt nooit een goede inwijding gehad, en seks gehad voordat je er eigenlijk echt klaar voor was”. Tegelijkertijd hield zij mij ook echt een spiegel voor met wat ik fout had gedaan, maar zei ook, “Realiseer je dat jij alleen maar in misbruikrelaties hebt gezeten, waardoor jouw lichaam op de één of andere manier gaat reageren. Bij jou is dat vaginistisch. Je moet leren jouw grenzen aan te kunnen geven, maar vooral ook aan te dúrven geven. Accepteert een man jouw grenzen niet, en jij blijft toch bij hem, dan zal intimiteit nooit lukken”.

Inmiddels ben ik twee jaar single en heb ik niet meer durven daten. Ik mis de knuffels en het zoenen, en ja, enige vorm van intimiteit, want als je vaginisme hebt wil dit niet zeggen dat je a-seksueel bent!

Dus ik dacht, er moet toch iemand zijn die mij praktisch kan helpen, behalve al dat praten bij een seksuoloog…. Misschien een ervaren gigolo? Dus ik googelde naar ‘vaginisme’ en ‘gigolo’, en bingo! Ik vond de website van Rene en las dat hij al veel vrouwen had geholpen die in misbruikrelaties hadden gezeten en hij had ook een vrouw geholpen van vaginisme af te komen. Vele lovende verhalen in de media en referenties dus op zijn website. Ik heb hem hierop gemaild en in in het kort mijn verhaal uitgelegd. Ik dacht, zou hij reageren? Of vind hij het allemaal te moeilijk en teveel gedoe zoals veel mannen… Maar nee, ik kreeg een vriendelijke mail terug!

Oké, de datum stond vast en ik boekte een hotel. We hadden afgesproken om eerst in de lounge/bar kennis te maken. Vanaf het moment dat hij binnenstapte had ik een goed gevoel en uiteraard was ik nog steeds zenuwachtig, maar zijn rustige houding en zijn doen en laten maakte mij kalm.

Na zo’n 15 minuten gepraat te hebben zei ik, “Oké, we kunnen wel naar mijn hotelkamer.” Hij zei, “Dan ga ik even mijn koffer uit de auto halen.” (hier zaten allerlei attributen in zoals olie, glijmiddel, seksspeeltjes, fleecekleed en waxinelichtjes). Eenmaal in de kamer dronken we nog een koffie en spraken nog wat.

Daarna begon hij met rustig mijn hand aan te raken en vast te houden en hij vroeg mij bij elke stap hoe ik me voelde. Vervolgens raakte hij mijn bovenarm aan, legde hij zijn hand op mijn gezicht, zijn hand op mijn knie, etc.

Ik ging op bed liggen en hij begon mij te masseren met mijn kleding aan. Elke keer vroeg hij hoe ik mij voelde en of alles nog oké was. Alles ging stapsgewijs….van een ontspanningsmassage naar een erotische massage. Doordat dit alles zo geleidelijk ging had ik er geen moeite mee mijn kleding uit te doen. De 3 uur vlogen om, maar hoe was het nou??? Het was geweldig! Ik had het niet willen missen en raad het elke vrouw aan, vaginisme of niet! En is het gelukt? Ja en nee. Ik hoor jullie denken, huh? hahaha!

Ja, en hier ligt wederom een taboe op, maar gek genoeg kan ik het wel anaal. En ja, ik vond het fijn. En ja, dit was m’n eerste keer anaal maar we hebben toch zo’n 20 minuten op deze manier seks gehad, en nog in verschillende standjes ook. Het was zo mooi om mee te maken aangezien ik nog maagd was. Heel lang kon ik er alleen maar van dromen een man zo intens te zien genieten, boven mij en onder mij. Ja, zoals je in de films ziet…

Hoe voelde Rene aan dat ik anaal lekker zou kunnen vinden? Dat kwam doordat hij daar ging masseren en ik begon te kreunen. Hij voelt je echt aan! Rene is een lieve, geduldige, mooie man en hij ruikt lekker! Er zouden meer mannen als hij moeten zijn dan zou vaginisme verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Ik voel mij nu minder buitengesloten als mensen het hebben over seks en ik ga zeker weten nog vaker met hem afspreken! Want natuurlijk wil ik ook graag weten hoe het is om vaginaal intiem te zijn.
Rene tot snel en nogmaals dankjewel,

‘Blossom’

 

WIJ HEBBEN ENKELE VROUWEN GESPROKEN DIE GOEDE ERVARINGEN HEBBEN MET GIGOLO RENE

**Klik op de kop hierboven om het artikel van De Paarse Keizerin te lezen**

“Sommige vrouwen met vaginistische klachten vinden het fijn om gebruik te maken van een gigolo. Vaak blijkt tijdens een eerste afspraak al dat er meer mogelijk is dan vrouwen voor mogelijk houden. Hierdoor groeit uw vertrouwen dat het mogelijk is om vaginisme op te lossen. Een goede gigolo zal hierin altijd uw tempo volgen en tussendoor steeds om toestemming vragen. Penetratie is niet verplicht.”

Vaginale atrofie

De voorgeschreven oestrogenen verlichten de klachten. Maar de pijn, en daarmee gepaarde verkrampingen van de bekkenbodemspieren, voel ik nog steeds.

Medische bijstand bij de (post)menopauze is relatief beperkt en ik struin internet af op zoek naar oplossingen en tips want ik zou het fijn vinden om weer een seksleven te hebben.

Via een informatiesite over seks en seksuele problemen vind ik een verwijzing naar de site van René. Het idee dat hij praktische hulp biedt spreekt mij aan en ik stuur hem een bericht waarin ik mijn probleem uitleg en vraag of hij mij ermee wil helpen. Hij antwoordt snel: hij bedankt mij voor mijn openhartige mail, en ja, hij kan mij helpen. Hij stelt voor dat wij een paar keer afspreken waarbij wij telkens een stapje verder gaan.

De afspraak verloopt in een prettige en ontspannen sfeer. Geen moment voel ik mij opgelaten dat ik met een vreemde man in een hotelkamer ben. Van te voren was ik enigszins bezorgd en zenuwachtig: zou het weer zo’n pijn doen en: zou ik dan weer verkrampen? Zou mijn lichaam überhaupt reageren op aanrakingen? Zou ik weer in staat zijn om te genieten en misschien zelfs weer een hoogtepunt kunnen bereiken?

Ik heb het allemaal over mij heen laten komen er op vertrouwend dat René’ zou weten hoe mij hierin te begeleiden. Ik heb gelijk gekregen; hij is een lieve, attente man die geen enkele druk uitoefent en zich zorgzaam en begripvol opstelt. Hij gaat letterlijk en figuurlijk heel voorzichtig te werk en forceert niets. Ik heb geen pijn gehad, ik heb geen koudwatervrees meer en ik heb al helemaal geen vaginistische reactie gehad.

Ik ben hem heel dankbaar voor zijn hulp en ik heb een paar heerlijke middagen gehad. Ik zie nu al uit naar onze volgende afspraak en ik ben blij dat ik deze stap heb gezet.
‘Laura’