Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Referenties

Karin

14/10/2022

Bedankt voor gisteren. Je bent een fijne man. Ik ben vol verbazing dat ik mij geen enkel ogenblik ongemakkelijk heb gevoeld. Ik wil morgen weer….

Sylvia

01/08/2022

Wat ik zo fijn vind aan onze afspraken; het is een paar uur quality time, even helemaal los van de dagelijkse beslommeringen. Niet alleen het intieme gedeelte maar ook de gesprekken knuffels massages etc. Alles is genieten.

Paulien

04/06/2022

Ik heb nooit eerder liefde en intimiteit (laat staan seks) van elkaar gescheiden maar moet eerlijk zeggen dat ik blij verrast was dat het mij wel beviel.
Jammer genoeg was ik pas op het end meer op mn gemak maar goed, veel nieuw en emoties die alle kanten op vlogen dus niet zo vreemd denk ik zo. Ik wil dan ook graag nog ‘ns met je afspreken omdat ik benieuwd ben wat het mij zal brengen als ik mij eerder op mn gemak voel.

Tiny

21/04/2022

Ik loop rond met spierpijn, een heerlijk gevoel en een grote grijns op mijn gezicht! Het enge is er nu gelukkig vanaf…… Zouden we een vervolgafspraak kunnen maken ?

Carla

02/03/2022

Heb van alles genoten op een manier die ik een jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden. Ik had zoveel schaamte, angsten en remmingen in het begin en dat is allemaal stukje bij beetje afgebrokkeld. Ik voel me nu zoveel zelfverzekerder ook in het dagelijks leven. Oprechte dank voor al het fijns tot dusver.

Saskia

02/02/2022

Een half jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met RenĂ©. Jaren geen sex meer gehad om redenen die er niet toe doen. Lichamelijk en geestelijk zo’n hunkering naar intimiteit, aanraking dat het inhuren van een gigolo een logische stap leek. Het contact dat volgde voelde vertrouwd. Het beloofde een mooie mix van respectvolle intimiteit, afgestemd op mijn behoefte. ‘Laat alles los en geef je over aan het voelen’ waren je woorden. Al de eerste keer kwam mijn ademhaling terug in mijn buik, ik voelde mij weer in harmonie met mijn lijf. En dat was nog maar het begin van een mooie seksuele ontdekkingstocht…. Dank!

Judith

25/01/2022

Dankjewel voor alle magische momenten. Bijzonder hoe je altijd oog en oor hebt voor mij en me op dat moment de enige vrouw laat voelen. Dat is een gave die je moet koesteren. Je bent een bijzondere man, lief, empathisch en oprecht belangstellend.

Paula

19/12/2021

Dankzij jou en Tom Smith heb ik mij seksueel kunnen ontwikkelen.
Nu hij gestopt is ben ik blij dat jij er nog bent. Ik kan bijna niet geloven hoe groot het verschil met vorig jaar is en ik vind het heel tof dat ik elke keer weer iets nieuws ontdek dat ook fijn/lekker/opwindend blijkt te zijn. Ik merk dat het plezier dat jij hebt ook wat met mij doet. Zoals je mij aan het teasen bent, helemaal in je nopjes…… Voetnoot; hij is weer actief www.tomsmith.nl

1 | 2 | 3 | 4