Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Ervaring: Mijn eerste trio ervaring

Zodra ik bij de hotelkamer arriveer en René opendoet, stroomt mijn lichaam en bonkt mijn hart van opwinding. Mijn lichaam weet inmiddels dat het weer ongelofelijk verwend en genomen gaat worden..

Hoewel ik uiterlijk zeker niet het belangrijkste vind, geniet ik van zijn verschijning. Behalve dat het een mooie man is, weet hij zich ook leuk te kleden. Zeker niet standaard, maar uitgesproken en even gewaagd als hij zelf ook is. Als ik hem zie wordt ik ongeduldig, heel ongeduldig, en ik wil niets liever doen dan mijn mooi verpakte cadeautje uitpakken. Vandaag wordt een speciale dag omdat na deze afspraak seks voor mij helaas even niet meer mogelijk is.

Voor onze eerste afspraak had ik hem van tevoren mijn wensen geschreven en hij zijn spannende suggesties. Dit keer was het stil…tot vlak voor onze afspraak een kort berichtje kwam, “Wat ik met je ga doen is voor jou een vraag en voor mij een weet”. Inmiddels weet ik dat het goed, stevig, geil, intens en weer nieuw gaat worden, dus ik vraag niets en laat de opwinding van het onbekende toe in mijn lichaam.

Goed, het is zover, ik mag me weer heerlijk overgeven aan zijn handen, zijn lichaam en zijn heerlijke passionele pik! Ik denk nog te weten hoe verrukkelijk het was, maar het zal me niet verbazen als hij het weet te overtreffen. Ja, ik mag weer heerlijk genieten. Genieten van zijn zachte uitstraling, zijn heerlijke bos haren waar ik met mijn handen door mag glijden. We beginnen elkaar ongeduldig uit te kleden en al snel voel ik zijn heerlijke zachte huid.

Ik kijk graag naar hem, geniet van zijn zachte maar stevige, directe manier van beminnen en heb niets liever dan dat hij zijn heerlijke pik, die al lekker stijf is, in mijn mond stopt. Daar word ik zo ongelofelijk geil van!! En hij doet het, hij doet wat ik wil en ik geniet…tot ik er klaar voor ben om genomen te worden, klaar om hem heerlijk te ontvangen.

Hij neemt me zacht, hij neemt me hard…oh jaaaa, zo lekker is het!! Hij bemint me zoals ik bemind wil worden en het wordt met de minuut heftiger, bij ieder stoot voelt het geiler en geiler en hij laat me heerlijk klaarkomen. Ik probeer te zeggen wanneer ik kom, maar het lukt niet, het is zoooo heftig, zooo snel dat ik alleen nog maar kan kreunen, hijgen en ik kom gewoon. Keer, op keer, op keer……

René begint heerlijk met mij te spelen, mijn grenzen opzoekend, en hij laat me als een goochelaar een wasknijper zien. Geen gewone maar een grote. Met zachtheid plaatst hij de knijper op mijn tepel. Mijn lijf weet nog niet wat deze sensatie is, of het nu pijnlijk, prikkelend of erotisch is, maar het doet zeker wat met me!

Alleen al het feit dat hij met me speelt windt mij enorm op en ik voel de knijper steeds harder knijpen. Ik wil niets liever dan zijn pik weer in mijn kutje voelen en ja, René laat zijn pik weer in mijn kutje glijden en laat de wat pijnlijke sensatie in mijn tepel overgaan in heftig prikkelend, in combinatie met heerlijk neuken. Ook plaatst hij een grote knijper op mijn clitje. Kleine stroomstootjes schieten door mijn lichaam en het is lekker om te voelen dat en hoe mijn lichaam reageert. Toch bouwde het te heftig op en we verwijderen deze knijper.

Het is heerlijk zo spelen, ik geniet van het experimenteren en dat René dit met mij doet. Ja, ik heb een extreme chemie met hem en als het me lukt probeer ik mijn ogen open te houden om te zien wat hij allemaal met me doet. Om te zien hoe lekker hij mij neukt, zoooo lekker, zoooo ongelofelijk geil… Jaaaa, ik wil zien dat HIJ het met me doet! Ook de aansporende tikjes op mijn billen; alles is nieuw en ik houd van nieuwe sensaties. Speel met me, doe alles met me en ik geniet, ik vind het lekker…

Hij legt me op mijn buik, stuurt mijn benen en armen naar een bepaalde richting, pakt mijn arm beet en grijpt mijn lange haren. Hij houdt mij zo stevig vast dat ik alleen maar hoef los te laten, alleen maar hoef te ontvangen. Ik voel zijn stevige greep, ik voel zijn keiharde pik die achterlangs naar binnen glijdt. God, wat geil!! Ja, hij houdt me stevig vast terwijl hij mij hard neukt. Mijn lichaam kan geen kant op waardoor ik zijn stoten nog intenser en harder kan ontvangen. Ik houd het niet meer van geilheid, ik gil en schreeuw het uit! Hij neukt me, en neukt me en neukt me!! Heerlijk lang en stevig en na vele orgasmes laat hij me los en geeft me de kans om even op adem te komen.

Ik verkeer nog steeds in volle extase en dat blijft zo gedurende onze afspraak. Het terugkeren naar de realiteit hoeft voorlopig niet, en dit kan ik ook niet…ik mag blijven zweven en maak een gigantische erotische trip.

René heeft op een zeer mooie manier macht over me. Op een zeer opwindende manier wil en kan ik mij helemaal aan hem overgeven. Hij kan mij alles laten doen omdat ik weet dat het mooi, lekker en heftig is. Hij weet dat hij alles met me kan doen en me kan láten doen, hij weet dat ik hiervan geniet, en hij doet niets liever dan mij laten genieten. Een grotere vertrouwen dan wat ik voel en heb met René bestaat voor mij niet…

Na heerlijk bemind te zijn komen we beiden even tot rust en we bestellen eten voor op de kamer. We ruimen alle gebruikte condooms, natte handdoeken, speeltjes etc. op, kleden ons aan en wachten als twee keurige beschaafde mensen zittend aan tafel op ons eten. Het is gezellig en ik hoef me niet ongemakkelijk te voelen dat ik me zo laat gaan en ik geniet ervan dat we ook gezellige ‘gewone’ gesprekken kunnen hebben. Dat we elkaar ook daarin vinden. Echt heel rustgevend en mooi…zo ongedwongen.

Na deze onderbreking weet ik niet hoe René het doet, maar voordat ik het weet, lig ik weer passioneel met hem te vrijen. Hij kan ongelofelijk lekker kussen en daar geniet ik enorm van. Soms kan ik gewoon bijna niet meer kussen omdat hij me gelijktijdig ook zo lekker neemt… Een heerlijk overheersend gevoel hoe hij mijn kreunen en hijgen smoort met zijn heerlijke tongzoenen. Wat is het toch een verrukkelijke man!!

Als ik moe en voldaan lig na te genieten begint hij mij heerlijk te masseren en een ontspannende zucht ontsnapt me. Ik voel hem helemaal over me heen glijden en ik probeer te ontspannen en niet opgewonden te raken. Dit gebeurt me namelijk echt te snel bij hem. Ik moet mijn lichaam even kort de kans geven om op te laden en ik probeer mij helemaal te ontspannen. Zowel de achterkant als de voorkant van mijn lichaam worden heerlijk gemasseerd en mijn gezicht ontvangt zachte en liefdevolle strelingen waardoor het me echt lukt helemaal te ontspannen en te genieten…

Zodra hij mijn voorkant masseert is het echter toch weer gebeurd…jeetje! Wat word ik toch ongelofelijk snel opgewonden van die man. En het mag.. Ik laat me meevoeren in de opwinding en René weet, hij voelt dat het tijd is mij weer heerlijk te nemen. Hij reikt om een condoom te pakken en ik voel een shot van geilheid door me heengaan wanneer ik zie dat hij zich voorbereidt mij weer stevig te neuken…

Na dit weer intens beminnen, waarbij het heerlijke lichte gevoel niet meer uit mijn hoofd verdwijnt, vertelt hij mij de verrassing. Hij heeft een man geregeld. Een onbekende man die mij gaat neuken terwijl René mij ook gaat neuken. Ja, voor het eerst in mijn leven een echte dubbele penetratie.

Na op de eerste afspraak genoten te hebben van een vibrator in mijn kutje en met zijn heerlijk pik hard neukend in mijn kontje, en toen die keer met een buttplug in mijn kontje terwijl ik heerlijk in mijn kutje werd genomen, is het nu zover. Onverwachts ga ik het misschien in het echt voelen!

De opwinding is groot en nadenken kan ik al niet meer; dat lukte al niet meer na 5 minuten in de armen van René. Of deze man het bericht van René heeft ontvangen, of hij het kan en wil doen, is nog onbekend, maar de mogelijkheid dat deze fantasie misschien werkelijkheid gaat worden zorgt voor een zeer opwindende voortzetting van onze vrijpartij.

Hij legt me op mijn rug, duwt mijn beide benen naar achteren en begint mij, terwijl hij de spannende fantasieën uitspreekt die misschien werkelijkheid gaan worden, ongelofelijk geil te neuken. Ik voel zijn keiharde pik in en uit glijden, lang, diep en hard. “Ja, straks komt een wildvreemde man je neuken”, en hij neemt me diep en hard. “Mag hij ook je kutje neuken?” Oh, ja echt, doe het met me!! En hij neemt me diep en hard. “Straks wordt je in je kutje en kontje geneukt, een echte DP”, en hij neemt mij diep en hard. “Zal je dan weer lekker klaarkomen?”, en hij neemt mij lang, diep en hard.

Ik stroom over van geilheid, zijn heerlijke keiharde pik, zijn ritme…niet te snel, niet te langzaam. Zijn stoten, hemels!! Hij gaat maar door en gaat maar door. Ik bereik een stadium dat nog geiler is dan een heftig orgasme. Doordat ik alles wil voelen, doordat ik alles wil horen, doordat ik dit extreem geile gevoel zolang mogelijk wil ervaren laat ik mij balanceren op het randje van een orgasme.

Ja, heerlijk blijven hangen op het randje van een orgasme…totdat het niet meer gaat, totdat ik niet meer kan en een orgasme niet meer uit te stellen is en er ongelofelijk in knalt. Keihard komt het binnen, ik ontplof! Ik gil het uit van genot, voel al het nat van mijn kutje en kom supergeil en zoooo lang klaar! Zaaaaaalig!!

Ik glijd weer even terug naar een wat rustiger gevoel van extase, maar René gaat door, ja, hij gaat heerlijk door met me beminnen. Lang en vurig word ik genomen en vele malen laat hij mij klaarkomen. Ik kan er geen genoeg van krijgen en ik heb het ook niet in de hand. Ik word van het ene orgasme naar het andere geslingerd, en allemaal verschillend..

Geneukt in mijn kutje kom ik heerlijk klaar; hij glijdt uit me en direct vingert hij mij keihard zodat ik weer kom en spuit en het uitschreeuw van genot. Ik neem een hap adem en zijn pik glijdt opnieuw in mijn kutje, ik tol, ik tol van genot en weet niet meer wat boven of onder, links of rechts is. Zo neemt hij ook mijn kontje, vingert mijn kontje hard en ik kom explosief klaar. Ik doe nog maar net mijn ogen open en hij duwt meteen daarna zijn pik diep in mijn kontje en neukt me heftig! Zoooooo geil, zooooo lekker en zoooooo intens dat ik mijn langste orgasme krijg. En dat nog wel anaal…! Mijn kutje loopt letterlijk over en over en over en ik kan het allemaal niet meer bevatten. Ik glijd weer terug naar een wat rustiger extase gevoel…

Dan maakt zijn telefoon een bliepje. Een sms, de derde al. Zou het die man zijn deze keer? Na twee keer vals alarm zijn we er dus iets minder opgewonden over dan bij de eerste keer… Dan hoor ik René zeggen, “Ja, hij kan, maar is er pas over ruim anderhalf uur.”

Jeetje wat spannend!! Ik heb nog steeds het gevoel dat het een fantasie is, dat het niet echt gaat gebeuren. We gebruiken deze opwinding om heerlijk door te vrijen. Daarna is er voordat hij komt vast nog wel even tijd om een beetje op adem te komen. Dacht ik, dachten we…

Dan horen we de telefoon weer; even kijken.. Hij is gearriveerd! Huh?? Dat is snel!! Oh, jeetje! Neeee, echt??!! Jeetje, wat spannend. We gieren het uit van de pret, maar ik gier het toch ook uit van spanning. Ik vlucht de badkamer in en douche mij, en douche mij nogmaals, bang dat ik niet fris genoeg ben na de urenlange hevige seks die ik al met René heb gehad..

Om het spannend te houden besluiten we een handdoekje om mijn lichaam te wikkelen en mij te blinddoeken. Onbedoeld realiseer ik me dat er nog een fantasie werkelijkheid wordt, namelijk dat ik al aardig uitgeput ben, al zo genomen ben, dat mijn lichaam al zoveel heeft ontvangen en het eigenlijk teveel is. En dan, ja, juist dan…worden mijn benen gespreid en moe of niet, of mijn kutje of kontje het nog aankunnen of niet, word ik nogmaals stevig genomen…

De opwinding is groot. Er wordt aangeklopt. Ik blijf in de badkamer en René doet open. Ik sta van opwinding en spanning te trappelen als een klein kind. Ik hoor zacht gepraat maar versta niets. René komt naar de badkamer en blinddoekt mij, pakt me zachtjes beet en leidt me naar het bed. Ik zit op het randje en voel iemand mij naderen. Ik til mijn hand op en reik tot ik een lichaam voel. Ver hoefde ik niet te reiken dus hij staat al heel dicht bij me en de opwinding slaat nog meer toe. Mijn handen glijden over zijn borst en ik voel een man in goede conditie. René heeft een mooie man voor mij uitgezocht, een aangename verrassing..

Heel bijzonder hoe je deze sensaties ervaart met een blinddoek om. Zijn huid voelt wat harder aan wat waarschijnlijk komt door de lichte haargroei die ik voel. Leuk zo’n verschil, want René is juist heel zacht, en dit is nog maar het eerste verschil.

Ja, het is een vreemde man, ik ken hem niet maar ik ben ongelofelijk opgewonden. Opgewonden omdat ik weet dat René bij me is, naar ons kijkt en geregeld heeft dat ik genomen ga worden door een wildvreemde man terwijl hij toekijkt. Dit windt mij enorm op!! Voor deze middag voel ik me zijn vriendin, een vriendin waarvan hij precies weet wat ze lekker vindt, een vriendin voor wie hij zorgt dat ze niets tekort komt. Een vriendin die hij heerlijk gaat laten neuken door een andere man, waarvan hij geniet omdat hij weet dat ook zij geniet…

Mijn handen glijden naar beneden en ik voel een handdoek en door de handdoek voel ik zijn pik. Ik duw en wrijf met mijn handen over de handdoek want ik wil zijn pik maar al te graag voelen. En dan niet alleen met mijn handen. Nee, niets liever heb ik zijn stijve pik in mijn mond..

Echt, ik raak de volgorde alweer kwijt, zo snel als ik weer in extase raak door al het ‘voorwerk’ van René. Ik glijd in een zone waar geen volgorde en tijd meer bestaat, alleen maar genieten…

De man legt mij op mijn rug. Ik adem heftig en ik voel dat mijn handdoek opengeslagen wordt. Aan zijn reactie hoor ik dat hij ook zin heeft in mij, dat het goed is wat hij ziet, en ik lig voor hem klaar om hem alles met mij te laten doen wat hij maar wil.

Zijn handen glijden over mijn lichaam, over mijn borsten en mijn kutje. Ik voel gelijk dat het een man is die weet wat hij doet en die mij vol zelfvertrouwen zal beminnen. Zijn tong en zijn vingers zijn ineens overal. Ongegeneerd maar liefdevol en met passie begint hij me te beffen en hij vingert mij zo hard en lang dat ik het uitgil en weer moet spuiten.. Ook al voel ik dat mijn kutje en kontje al zó genomen zijn, moeiteloos word ik nogmaals nu ook door een wildvreemde man keihard genomen. Hard, stevig, geil, maar ook met respect..

En ik geniet, ik geniet omdat René bij me is en de man vertelt wat ik lekker vind… “Ja, doe maar, vindt ze lekker”, en ik voel een vinger in mijn kutje en kontje tegelijk. “Je wordt nu geneukt door een wildvreemde man”. Ik geniet van zijn stem, ik geniet van zijn aanmoediging, zoooo geil.. René weet wat ik nodig heb, René weet hoe ik genomen wil worden, René weet dat ik er geen genoeg van kan krijgen.

Ik word op z’n hondjes genomen door de man en voel René voor me. Met blinddoek is het lastig te zien, maar gelukkig had ik al snel zijn heerlijke, vertrouwde pik in mijn mond terwijl ik hard achterlangs geneukt word.. Oh, ik vind het beide lekker, ik wil het allemaal. Oh ja, volgende keer moet mijn blinddoek af, ik wil René zien, ik wil hem kunnen pakken en dichtbij hebben zodat ik hem goed kan pijpen terwijl ik geneukt word. Hij heeft iets waar ik zooo ongelooflijk geil van word!!

De onbekende man ligt op zijn rug en ik mag heerlijk zijn pik pijpen, hem voorbereiden zodat ik zometeen lekker op zijn pik mag zitten, zijn pik mag neuken. En ik neuk, ik neuk en ik laat me neuken en ik laat me weer gaan en beeld me in dat René toekijkt, ik beeld me in dat hij toekijkt en aan zijn pik trekt en geil wordt van hoe ik neuk en geneukt word. Geil wordt door hoe ik mij laat nemen door de wildvreemde man die hij voor mij heeft geregeld. Jaaaa…deze beelden maken me bloedgeil.

De man komt overeind en ik voel zijn heerlijke tong aan mijn borst, een lekkere harde tong aan mijn tepel. Hij doet dit zo geil dat ik me weer helemaal overgeef en zelfs tot een heerlijk zacht en licht orgasme kom. Het gaat maar door en ik zweef, ik geniet…

Dan voel ik René achter me. Mijn kutje is nat. Ja, van al het klaarkomen is alles nat en het nat heeft zich verspreid. Het is nat genoeg voor René’s vingers, die ik moeiteloos in mijn kontje voel glijden. Een heerlijk sensatie ondanks dat mijn kontje al flink genomen voelt.. Doordat hij mij zonder pardon keihard vingert gil ik het uit van genot en kom ik met de pik van die andere man in mijn kutje klaar. Zoooo geil!!

En René gaat door zoals hij altijd doorgaat en laat zijn keiharde pik diep in mijn kontje glijden.. Jaaaaa, dubbele penetratie, geeeeiiiiillll Geneukt door twee geile mannen die weten wat ze doen. GOD WAT GEIL!! Ik geniet, ik geniet enorm!!! Ze zeggen wel eens dat een orgasme voelt alsof je tript op een shot heroïne.. Nu weet ik niet hoe dat voelt, maar zo voelt het voor mij al de hele middag en de hele avond. Van begin tot het eind volledig van de wereld en alles wat ik nu beschrijf doet tekort aan wat ik heb mogen voelen…

Uitgeput liggen we met zijn drieën op bed, aan iedere kant een man. Mannen die ik alleen maar gevoeld heb en die ik als zeer respectvol, liefdevol en ja… stevig en geil heb mogen ervaren. Na een aantal minuten van rust hoor ik René’s lieve stem vragen of de blinddoek nu af mag. Ik moet het even op mij in laten werken maar ik vertrouw René blindelings, letterlijk en figuurlijk dus, en mijn blinddoek gaat af. Ik kijk in de ogen van ‘mijn’ andere man en zie een heerlijke lieve man mij lachend aankijken.

Ik voel van alles. Vaak heb ik de neiging mezelf te ‘vermannen’, iets wat ik prima kan, maar nu besloot ik om me helemaal bloot te geven en ook mijn emoties toe te laten. Dit was zoooo mooi, zooooo bijzonder, zoooooo iets dat ik nog nooit heb meegemaakt met twee werkelijk fantastische mannen dat ik besloot dat ze ook mijn tranen van geluk mochten zien. De ‘andere man’ sluit me in zijn armen en René ligt naast me en weet als geen ander wat voor tranen dit zijn en ik geniet van zijn zachte geruststellende woorden naar de andere man dat het goed is. Een volledige ontlading. Hoe mooi is het als iemand je al zo goed kent in zo’n korte tijd…

Met zijn drieën nestelen we ons nogmaals op het bed zoals je normaal op een bed ligt en we stralen allemaal van dit moois, we babbelen en bovenal genieten we na…

Wanneer de man gaat douchen excuseert René zich dat er geen droge handdoeken meer zijn. En nee, niet alleen nat van het douchen… René heeft mij zo vaak spuitend klaar laten komen dat alle handdoeken doordrenkt zijn van mijn geil..

De man heeft inmiddels gedoucht en René blijft naast me liggen. Voor even mag ik me nog zijn vriendin voelen die na zo’n mooie, heftige ervaring geborgenheid zoekt in zijn armen. Terwijl hij aan het douchen was vroeg ik aan René of de man was klaargekomen. Dit was niet het geval en René biedt hem na terugkomst in de kamer aan dat ik dit best nog graag bij hem wil doen. Hij denkt na en zegt dat het goed is zo.

Zo liggen we dus nog even met zijn drieën. Mijn lichaam is nog nat van al het geil. Juist door deze ontspanning laait de opwinding weer op. Handen glijden over mijn natte lichaam, handen verdwijnen naar mijn clitje en geven geile tikjes en ik voel mijn nat onder hun handen. Oh zo geil, zo lekker, zo.. Voordat ik het weet heb ik de pik van de man weer in mijn mond en pijp ik hem. Iedere keer opnieuw word ik hier zo opgewonden van en ik krijg nog een heerlijk toegift; met René in mijn kutje en de pik van de man in mijn mond genieten we van elkaar…

Terwijl ik de andere man pijp stopt René een vibrator in mijn kutje en zit op zijn knieën en aan zijn pik trekkend naast me. Ik laat me terugzakken in bed, heerlijk vermoeid terwijl ik hem zichzelf zie aftrekken boven mijn mond. Oh jaaaa, laat het me ontvangen! Zodra hij voelt dat hij gaat spuiten stopt hij zijn harde pik diep in mijn mond en spuit mij diep in mijn keel en mijn mond loopt over, terwijl ik gretig alles probeer door te slikken.. Oh zo geil, zoooo lekker.. Ik wil het allemaal hebben. Met nog steeds de vibrator in mijn kutje lik ik de laatste druppels op van mijn schouder en word ik nog heerlijk beloond met een passionele kus… De handen van de mannen glijden over mijn hele lichaam en smeren al het geil uit. Wat een ongelofelijk bijzonder gevoel. Een totaal gevoel van ontspanning komt over mij en ik mag heerlijk nagenieten.

Vlak voordat het trio begon vroeg René mij wat ik zou willen en wat mij opwindt, het kwam onverwachts en ik merkte dat ik nogal overdonderd was. Ik wist niet zo snel wat ik moest zeggen Eén ding schoot mij al wel te binnen, omdat ik dit al zo lang wilde: aan iedere borst een man, aan ieder tepel een heerlijk tong, beide borsten tegelijk verwend…

Ik weet al niet eens meer wanneer het gebeurde want ik zit in een erotische draaikolk, het enige dat ik weet is dat het gebeurde en dat het extreem lekker was!! Ik kan het wel uitgillen van geluk! Dat ik dit allemaal mag meemaken! Ja meer, ik wil nog meer!!! En nog een keer!!! Ze doen het beide lekker, beide mannen zijn ongelooflijk lekker!! De twee beste minnaars die ik ooit heb gehad en dan ook nog door alle twee tegelijk bemind worden. Het is niet te bevatten en ik ga helemaal los.

Ja, dat heeft René mij gegeven, dat ik mag zijn wie ik ben, dat ik me helemaal mag laten gaan en dat ik durf te zeggen wat ik wil, waar ik opgewonden van word, waar ik echt supergeil van word, zonder me te hoeven schamen. Ik mag het uiten, ik mag het uitgillen, uitkreunen en uitschreeuwen van genot!! Ik kan bij beide mannen mezelf zijn zonder mij ordinair te voelen, zonder dat ik respectloos behandeld word. Voor nu ga ik maandenlang van deze meest bijzondere dag en avond genieten, enorm nagenieten want ik ben zo enorm bevredigd, zo enorm voldaan en alles voelt zo enorm goed…

Als ik drie weken later ook nog hoor dat deze onbekende man dit niet alleen mag van zijn vrouw, maar dat ze er zelfs van meegeniet en er opgewonden van wordt, heeft dit een enorme meerwaarde voor mij. Zo mooi kan erotiek zijn, zo mooi kan liefde zijn. Het juiste onderscheid maken tussen lust en liefde, het elkaar gunnen en het samen beleven. Hoe mooi is het dat je dit samen kan delen en ik voel me des te meer met volledig respect behandeld door deze onbekende man. Heel mooi hoe René dit allemaal heeft geregeld en ons heeft samengebracht…

En ik, ik mag zijn wie ik ben! Dat hebben beide mannen me wel laten voelen. Urenlang enorm bemind worden. Het is een mooi verhaal en het allermooiste is dat wij het echt hebben mogen meemaken. En na de mooie woorden van René, “Geniet na. Ja, het mag…”, kan ik de hele wereld aan.

Voor nu neem ik afscheid, kroel nog even heerlijk bij hem op schoot en laat mijn handen nog eenmaal door zijn haren glijden. Alles klopt aan René, wat is het toch een lieve en verrukkelijke man!

Eenmaal thuis kijk ik in de spiegel en bekijk mijn kutlipjes. Ja, ze zijn heerlijk dik en opgezwollen. Ik voel mijn kutlipjes en ze zijn warm, helemaal aan het nagloeien na het zoveel te hebben mogen ontvangen. Schraal ben ik niet, deze mannen hebben mij zo ongelofelijk lekker nat gehouden. Zo ook mijn kontje, heerlijk om het wat beurse gevoel nog de dag erna te voelen. Ook dat hebben ze stevig, maar met zorg bemind…

Ik ga intenser dan ooit tevoren genieten van mijn seksualiteit en koester mijn eerste trio ervaring.