Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Ervaring: Weer genieten van seks na overlijden partner

Date 1:
Lichamelijke intimiteit en seks, door het overlijden van mijn partner zo’n twee jaar geleden en het niet meer echt samen hebben van een seksuele relatie in de jaren daarvoor, was de zin in seks wel zo’n beetje verdwenen. Liefde voor elkaar zijn we gelukkig wel altijd blijven delen.

Uiteindelijk begon ik -leeftijd rond de 50 jaar- intimiteit en seks toch wel te missen, en door erover te praten met mijn vriendinnen, erover te lezen en na te denken, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en ernaar op zoek te gaan. Omdat het zo lang geleden was zocht ik bewust naar iemand van wie ik zeker wist dat hij mijn genot en beleving op de eerste plaats had staan: een gigolo. Ik vond het hele idee zowel spannend als handig. Een gigolo is er helemaal speciaal voor jouw plezier en er is ook geen gedoe vwb tegenvallende minnaars en verwachtingen, wat voor mijn gevoel wel allemaal aan de hand kan zijn met ontmoetingen via datingapps of Tinder e.d.

De informatie op de website van René sprak me aan. Ergens in een artikel las ik dat hij naast het hebben van een baan, het werken als betaalde lover er vooral als liefhebberij, als hobby, bijdoet. Hij kwam heel zachtaardig en lief op me over. Ook was hij, met zijn 45 jaar, gelukkig niet zo jong als veel andere mannen die ik op mijn speurtocht tegenkwam.

Na toch even geaarzeld te hebben stuurde ik hem een bericht waarop ik al vrij snel een reactie kreeg. En leuke foto’s. Wat was alleen het zetten van die eerste stap al spannend geweest! We maakten een afspraak.

In de middag van de afgesproken dag ging de bel. René kwam de trap op met een koffer vol spullen voor een heerlijke middag gezamenlijk bedplezier. We begroetten elkaar met een kus en een omhelzing. Ik zag een slanke en sportief gebouwde man van mijn lengte met een erg aardig en open gezicht en een leuke lach. Een makkelijke prater met een relaxte houding. We praatten wat over koetjes en kalfjes en dronken koffie. Het ijs brak snel en de spanning vloeide weg, het voelde helemaal niet eng meer.

Na de koffie nam R. het initiatief en hij ging naar de slaapkamer om deze naar zijn zin voor te bereiden. Mijn appartement en de regie leken een beetje overgenomen, wat ik helemaal prima vond, want hoewel het enge eraf was, erg spannend was het natuurlijk nog wel. Een waterafstotend onderlaken en een hele grote zachte badhanddoek werden ter bescherming over het dekbed heen gelegd, wierook en kaarsjes werden aangestoken en spulletjes bij de hand gelegd. Ik sloot alle gordijnen en verduisterde de boel een beetje, waarna ik naar de slaapkamer ging waar ik werd uitgenodigd om in mijn slipje en bh op mijn buik op bed te komen liggen. R. had zich ook tot op zijn slip uitgekleed en kwam ook op bed. Hij begon me lekker te kriebelen en aaien en ik kreeg zachte kusjes op mijn rug. Hij was lekker warm, zacht en heel lief.

Langzaamaan werden zijn aanrakingen steviger en de massageolie vloeide rijkelijk. Mijn bh ging uit en mijn slipje werd tussen m’n billen getrokken. De massage werd intenser en opwindend, en af en toe reikte R. naar de zijkant van mijn borsten en raakte me terloops tussen mijn benen aan. Hij was half op me gaan zitten en met een knie dwong hij mijn benen wat uit elkaar. Zijn knie lag nu hoog tussen mijn benen en duwde heerlijk stevig tegen mijn kutje en clit. Ik zocht de druk op en vond het moeilijk stil te blijven liggen. Onze ondertussen blote lichamen waren nu helemaal glad en glimmend van de olie, en af en toe liet René zich met zijn hele lijf over mijn rug en billen glijden, zeer overweldigend en opwindend. Tussen mijn benen klopte het van verwachting en ik begon volgens mij al heel nat te worden.

Na die heerlijke massage zei René me dat ik overeind moest komen en op handen en knieën voor hem klaar moest staan. Heerlijk en geil vind ik het, iemand die me een beetje dwingend zegt wat ik moet doen.

Mijn bed is vrij hoog en hij stond achter me, bezig een condoom om te doen. Ik stond daar dus eventjes, in afwachting, helemaal klaar voor wat komen ging. Uitstel en wachten; heel spannend. Hij kroop op bed en greep me stevig bij mijn heupen, hing over me heen en vingerde me nog even kort onderlangs. Ik was heel opgewonden en nat en klaar om lekker geneukt te worden, ik kon niet wachten. Hij zette zich tegen me aan en langzaam maar steady schoof hij zijn pik helemaal bij me naar binnen. Het gevoel was goddelijk, heerlijk om weer helemaal volledig gevuld te worden. Hij neukte me na een rustig begin, uiteindelijk diep en snel en ik liet me een beetje voorover vallen. Nog dieper. Nog intenser. Hierna rolde ik om en R. begon me heerlijk te vingeren, te strelen, knijpen en zachtjes te knabbelen, afgewisseld met lekker diep neuken. We zoenden ook heerlijk, R. heeft mooie volle zachte lippen waarmee hij heel lekker kan zoenen en sabbelen. Tijdens het vrijen en neuken beet hij me in mijn tepels en zoog er krachtig aan. Het deed een beetje pijn maar dat vond ik juist zalig, het maakte me super horny. Ze zijn van alle gezuig en gebijt die middag nog een paar dagen heel gevoelig geweest, een heerlijke zoete pijn. Af en toe kneep ik de dagen erna op mijn werk even stiekem in mijn beurse tepels en dan trok de opwinding weer door mijn lijf. Mmmm…mijn geile geheim..

Zo gingen we lekker door. R. masseerde ook de voorkant van mijn lichaam uitgebreid. Mijn voeten, benen, kutje, clit, buik, borsten, gezicht, alles werd heerlijk aangeraakt, gekneed, gelikt en gekust. Organisch ging de massage weer over in lekker neuken. Het leek René op te winden dat ik, de wat afstandelijke docente Frans die ik ben, die nu zo ongegeneerd kreunend onder hem lag te genieten, meegaand in de spannende fantasie over seks die ze zou hebben met stagiairs en andere mannen van haar werk, de volgende dag gewoon weer netjes aan het werk zou zijn. De geiligheid waaraan ze zich nu overgaf onzichtbaar voor haar collega’s, maar bij wijze van spreken onder haar kleding nog nat en heet. Het wond mij ook enorm op, dat hebben van twee gezichten, twee kanten.

Mijn nette en degelijke kant, waarvan niemand iets ‘ongepasts’ vermoedt. Maar ook die geheime, dirty en ordinaire kant, waarin ik me met mijn benen wijd ongegeneerd, kreunend, genietend en vrij laat nemen, pakken, gebruiken, me laat vingeren en me helemaal overgeef aan genot. Hoe ontzettend opwindend!

R. probeerde neukend mijn G-spot te raken door met zijn pik een beetje omhoog te stoten terwijl ik met mijn billen op een kussen lag. Dus niet per se diepe stoten, maar vooral via een andere hoek, richting mijn buik. De sensatie was geweldig lekker maar er gebeurde nog niets op G-spotgebied. Hierna vingerde hij me weer, alles was zo heerlijk zacht en glad, en hij stopte een klein vibratortje in m’n kutje. Het was sensationeel lekker; één groot lichaamsorgasme, zo moet ik het omschrijven.

René zei me op een bepaalde manier te liggen, stopte twee vingers in mijn kutje en ging op zoek naar mijn G-spot. Hij bewoog stevig en snel met beide vingers op en neer en ineens voelde het alsof ik vreselijk moest plassen. R. zei dat dat precies goed was en dat ik me helemaal moest laten gaan en dat gevoel vooral niet moest tegenhouden. Loslaten. Hij voerde de druk en het tempo nog meer op en ineens was daar een hoop gesop en een heleboel nattigheid overal. Ik had gesquirt. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Hij smeerde het vocht uit over mijn buik en stopte zijn kletsnatte vingers in mijn mond, het smaakte zoetig. Squirten, neuken, squirten, neuken, het ging maar door daarna. Zodra hij me stimuleerde was het in no-time weer zover. Het was zo supergeil en die hartstocht en die dierlijkheid, dat laten gaan, dat samenspel van lijven in bed en ook de intimiteit en warmte die ik tegelijkertijd zo sterk voelde, alles wat ik zo gemist had.. Ik kon het nog. En ik genoot!

Ik lag met mijn schouders en hoofd over de rand van het bed en we fantaseerden samen lekker door. Terwijl René me stevig neukte zei hij me dat hij me, als ik dat ook zag zitten, graag mee zou nemen naar een parenclub. Dat ik daar zo zou genieten en hoe lekker mannen me zouden vinden en hoe ik verwend zou worden. We hadden het erover wat ik dan zou willen doen, wat mijn fantasieën waren, en ook speelden we na dat de ene na de andere man me zou neuken. In de positie waarin ik lag nam R. me zoals die mannen me dan zouden nemen. Hij benoemde hoe het zou gaan: “En daar is nummer één, hij kan zich niet zo beheersen” (stoot, stoot, ahhh, klaar), en dan: “En nu de volgende, deze pakt je kutje lekker diep” (erin, eruit, hard stoten) enz. enz. zoiets, dat soort teksten en scenario’s. Een ingebeelde man of 3 of 4 ging dit zo door. Mijn fantasie om een keer achter elkaar door veel mannen verwend en geneukt te worden sloot zo mooi aan bij ons spel, en een bezoek aan een parenclub kan deze fantasie werkelijkheid laten worden. Om dit samen met René te beleven zou ik fantastisch vinden. En heel geil, echt.

We rustten tussendoor steeds even uit en er was dan heerlijk ruimte voor lekker tegen elkaar aan liggen, tederheid, zachte kusjes en strelen. Samen zíjn in het nu. Alles voelde al zo vertrouwd, het was prachtig.

Al snel begon het echter weer te kriebelen, en R. stimuleerde al vingerend en neukend mijn G-spot terwijl ik met een vibrator mijn clit bewerkte. De grote vibrator lag tussen onze buiken in en door het zachtjes neuken drukte de grote trillende kop stevig op mijn clitje. Wat een intensiteit, een en al heerlijke gevoelens en genot. We waren al zeker twee uur aan het vrijen en neuken en ik pijpte René en trok hem af. Verder dan dit wat halfslachtig te doen kwam ik niet, wat hij met mij deed was te overweldigend om me echt serieus op zíjn bevrediging te kunnen richten.

Ik had gelukkig niet het idee dat René, die grote genieter, op onze date wat tekort kwam en ik kreeg de indruk dat hij er net zo van genoot als ik. Hij vond me heerlijk, zei hij, alles aan me. M’n kutje, mijn heerlijk zachte lijf, mijn fantasieën, mijn squirten, ons gezamenlijk bedplezier, alles. Hij zei nogmaals dat ik ongetwijfeld de tijd van mijn leven zou hebben in een club en dat mannen heel graag met me zouden vrijen.

De middag begon al te vorderen, en na nog een beetje verder knuffelen en vrijen, pijpte ik R. nogmaals en trok hem af. Terwijl ik wijdbeens op bed op mijn knieën over hem heen hing en hij mij zo vingerde en liet squirten, trok ik hem af en kwamen we allebei lekker klaar. We hebben nog even rustig in elkaars armen gelegen en uitgepuft. Wat een totaalbeleving. Ik heb altijd wel geluk gehad met bedpartners en genoten van goede seks, maar toch nog nooit heb ik het zo uitgebreid en zo met míjn genot op de eerste plaats met iemand meegemaakt als met René. Het was een heel bevredigende middag, zo ontzettend fijn en ik ben echt heel blij dat ik het aangedurfd heb een afspraak met hem te maken.

Terwijl we zo nog even lekker lagen te soezen kwam mijn kat ook even kijken wat er toch allemaal aan de hand was in haar huis, in háar bed.. Die lieve schat had dit soort actie, net als ik, ook in geen jaren meer meegemaakt..

R. ging douchen. Ik trok iets knussigs en comfortabels aan en bekeek mezelf in de spiegel. Een beetje vermoeid, maar seksueel bevredigd, tevreden, verwilderd hoofd met doorgelopen make-up keek me aan. Ik moest lachen, het was lang geleden dat ik mezelf zo had gezien!

Eerder op de dag had ik allerlei lekkers bij een toko gehaald en nu aten we dit gezellig samen op, we hadden enorme honger. Onder het eten praatten we nog wat verder over een bezoek aan een parenclub en hoe René daar dan naast zelf genieten, vooral ook op mij zou letten. Dat mannen bijv. netjes een vers condoom zouden gebruiken, of niet met hun ongewassen vingers van de ene vagina naar de mijne zouden gaan, etc. Ik zei dat ik er graag een keer heen zou willen met hem.

We rondden af en ik gaf hem het envelopje met het afgesproken bedrag, en na een paar hele lekkere en leuke uren vertrok René na een lieve knuffel. ‘s Avonds kon ik moeilijk in slaap vallen, teveel gedachten en adrenaline nog in mijn lichaam.

Date 2:
Inmiddels heb ik een heerlijke tweede afspraak met René achter de rug. Het kon bijna niet lekkerder dacht ik, maar deze tweede date was toch eigenlijk nóg fijner en bevredigender dan de eerste. Ik denk omdat we elkaar al een beetje kenden. Elke minuut van de uren samen was zó lekker en zo geil. Genot all over!

Ik had voorafgaand aan onze date een spannend scenario voorgesteld waarin René niet gewoon bij me aan zou bellen, maar bij mij zou inbreken en me zou ‘overvallen’ in mijn zgn. slaap, natuurlijk met alle ondeugende gevolgen van dien..

Sleutels verstoppen, aanbellen bij de buren, René draaide er zijn hand niet voor om gelukkig. Het was zóóó spannend en ik lag van opwinding zachtjes te giechelen in bed toen de voordeur openging en ik in de woonkamer wat zacht gerommel hoorde. De inbreker gleed achter me, tegen mijn warme blote lichaam aan, bij me in bed. Door de zenuwen moest ik weer een beetje lachen en ik viel dus een ietsie uit mijn rol. Maar á la, er moet ook een beetje gelachen kunnen worden tijdens het minnespel! Ik werd voor mijn gegiechel echter wel meteen voor straf geblinddoekt en vastgebonden, en om me de mond te snoeren stopte de inbreker zijn pik in mijn mond en zette hij klemmetjes op mijn tepels. God, wat een overval, wat ontzettend náar….not.

De uren hierna waren weer geweldig en heerlijk. Eigenlijk zie date 1, maar dan alweer een stuk vertrouwder, iets wat het wat mij betreft nog fijner maakte. Na het eten, dat we deze keer lieten komen, kleedden we ons snel weer uit en doken weer in bed voor nog een lome, geile, after dinner-fuck. Terwijl ik met mijn kutje speelde, trok R. zich uiteindelijk af en kwam over mijn borsten spuitend klaar. Mmmm, zo porno..

Door zo lang en vol overgave te vrijen, tintelde mijn lichaam en stonden al mijn zintuigen op scherp. Elke streling, elk beetje, likje, kusje, kneepje en elke binnendringing voelde super intens. Wat een sensatie, ik wil dit veel vaker, het is verslavend. Hoe René zo lang kan liefhebben, neuken, zich laten pijpen, alles, hoe hij dat kan zonder zelf snel klaar te komen; het is echt fantastisch. En een werkelijk enorme zegen, heerlijk.

Voorafgaand aan de afspraak had ik René, naast het inbrekers-draaiboek, ook een lijstje gestuurd met daarin mijn andere wensen, fantasieën, do’s en een paar dont’s. Hierdoor leert hij mij seksueel beter kennen en kan het in bed met elkaar alleen maar nog geiler en lekkerder worden. Een enkele don’t zou misschien wel een do kunnen worden. Ik voel me bij René erg veilig en op mijn gemak en als er iemand is met wie ik seksuele grenzen zou durven verleggen is het wel met hem. De tijd zal het leren.

Dank je wel René, dankzij jou stroomt het weer. Ik geniet! Ik leef!!
Tiny